Kirkemusikk-i-Fredrikstad hvit

Foto: Bjørn Backelin

Urframføring: Sommerdrømmen

Nyskrevet verk av Sindre Skeie (tekst) og Trond Gilberg (musikk)

31. mai 2023
18.00
Glemmen kirke

Del i sosiale medier:

Ragnhild våkner plutselig en natt. Eller drømmer hun? Hun går ut i sommernatten og opplever merkelige og fantastiske ting.

Sommerdrømmen er en fortelling med tolv sanger som følger veslejenta Ragnhild gjennom en helt spesiell sommernatt. Hun møter både mennesker og dyr - som snakker til henne! Hun har mange spørsmål til alt hun får se og høre, og hun får vite om noe som er spesielt viktig for menneskene.

Stykket er skrevet av Sindre Skeie (tekst) og Trond Gilberg (musikk), som er kantor i Glemmen kirke. Det blir fremført av Korene i Glemmen kirke og Domkirkens jentekor med skuespilleren Terje Brevik som forteller.  Brevik og korleder Randi Clausen Aarflot har utformet replikker og koreografi for korsangerne. I tillegg deltar det profesjonelle musikere på fløyte, trekkspill, fiolin, bass, piano og orgel.

Sommerdrømmen urfremføres i Glemmen kirke onsdag 31. mai kl. 18.00. Det er gratis inngang for barn under 18 år, mens voksne må betale kr. 150,- for billetten. Billetter selges på Fredrikstad kino og ved inngangen.