Kirkemusikk-i-Fredrikstad hvit

Foto: Bjørn Backelin

Musikalsk happening på Verdensspeilet

Publisert: 22. oktober 2018

Del i sosiale medier:

Hør musikk av Kurt Weill, Leonard Cohen, Gustav Mahler, Egil Hovland og mange flere. Fremført av noen av landets beste musikere innen jazz, klassisk og samtidsmusikk. Helt gratis!

Stedet er Verdensspeilet i Fredrikstad, og du inviteres til klassisk nachspiel med løs musikalsk snipp, lørdag 27. oktober klokken 21. 00! Flere av Hovlandfestivalens artister deltar.

Marianne Beate Kielland synger Weill til akkompagnement av pianisten Nils Anders Mortensen. En annen pianist, jazzmusikeren Oddgeir Berg utforsker salmemelodier av Egil Hovland. Berger Ivar Færder og Daniel Kjellesvik fra NyNorsk messingkvintett mikser sammen med allerede nevnte Mortensen, to så ulike størrelser som Leonard Cohen og Gustav Mahler.

En unik mulighet

Dette blir en musikalsk happening som ikke repeteres med det første. Den er rett og slett ganske unik! Vanlige konserter har sine spilleregler, og kan oppleves som stive og forutsigbare. På Verdenspeilet vil det være tett kontakt mellom utøver og publikum. Og litt mer uforutsigbart. Det eneste vi ikke firer på er kvaliteten. Og spontaniteten. Dette er kultur på høyeste nivå.

Baren er åpen, men ikke fri. Det er derimot døra. Du er velkommen inn uten å betale ei krone.